Despre noi

Ce este Transport Funerar International ?

 

Domeniul web www.trasportfunerar-international.ro   este un site care se naste din nevoia imediata de a oferi atat familiilor cat si organizatiilor care apeleaza la serviciile noastre un serviciu low cost din care sa nu lipseasca nimic  din ceea ce trebuie pentru efectuarea unui servicu de repatrieri.

Am asistat in ultimii 10 ani in acest spatiu mioritic al nostru la diferite situatii in care familii care se confruntau cu un deces in strainatate  intrau in contact cu  firme de pompe funebre si servicii funerare care le  promiteau ,, marea cu sarea’’ apoi familia se gasea in situatia de a plati un serviciu de repatriere executat in mod deficitar care era departe de ceea ce a fost cerut initial. 

Aceste comportamente au prejudiciat in mod grav reputatia altor firme care activeaza in domeniul repatrierilor funerare, firme care  muncesc   cu seriozitate, demnitate, transparenta si profesionalism. Pentru a evita pe viitor acest tip de comportament domeniul web  Transport Funerar International  isi asuma responsabilitatea atat fata de familiile care apeleaza la serviciile noastre  cat si fata de organizatiile non profit care apeleaza la noi.   Foarte multa lume nu constientizeaza faptul ca a alege o firma de pe internet prezinta un anume risc la care te expui in mod automat atunci cand faci aceasta alegere. Folosind  serviciile acestui site ave-ti certitudinea ca aceste riscuri nu exista sau sunt egale cu zero.

Transport Funerar International garanteaza pentru  orice firma de servicii funerare sau transport funerar  care face parte din membri acestui site si care va primi cererea  dumneavoastra.

Folosind acest  serviciu   aveti  garantia ca serviciul de  repatriere va fi facuta la pretul corect precum si la standartul de calitate cerut de dumneavoastra prin contract. Orice cerere a dumneavoastra legata de organizarea serviciului de repatriere va fi stipulata in contractul de serviciu.

CINE SUNT FIRMELE CARE EXECUTA SERVICII DE REPATRIERE PRIN INTERMEDIUL

Politica si statutul acestui site impune reguli stricte de inscriere pentru firmele de servicii funerare care executa repatrieri prin intermediul aplicatiei TFI.
Familiile care apeleaza la serviciile noastre au garantia permanenta de a intra in contact cu profesionisti in acest domeniu. Noi ne preluam responsabilitatea in gestionarea riscului in locul dumneavoastra din data semnarii contractului pentru serviciul de repatriere si pana in momentul in care persoana decedata va ajunge acasa. Orice firma care a devenit membru al site-ului www.transportfunerar-international.ro a fost atent selectionata si a fost acceptata numai dupa ce au fot facute verificarile de rigoare care se impun in acest sector al serviciilor.

Stabilim propriile reguli pe care membri acestui site trebuie sa le accepte la inscriere. Respectarea acestora reduc la zero riscurile in cazul unui serviciu de repatriere. Regulile impuse de noi pentru fiecare membru inscris in acest site sunt:
– Experienta necesara cu o activitate de minim 5 ani in executarea serviciilor de repatrieri internationale ale persoanelor decedate
– Parc de masini funerare omologate pentru transportul persoanelor decedate
– Licente eliberate de autoritatile din Romania si din tara de unde se executa transportul. Mai precis din tara unde a avut loc decesul.
– Personalul calificat angajat cu carte de munca si cu experienta de minim 2 ani in acest domeniu
– Asigurari in caz de accidente
– Intocmirea exacta a documentelor necesare obtinerii pasaportului mortuar in cazul oricariu serviciu de repatriere preluat de membri nostri.
– Garantia respectarii prevederilor contractuale si a executarii serviciului intr-un timp cat mai scurt.
– Siguranta ca costul serviciului de repatriere este acelasi patuit prin contract si nu va putea fi schimbat.
– Sosirea la destinatie este garantata prin contract si va fi respectata inctocmai asa cum a fost stabilita impreuna cu dumneavastra .
– Eliberarea imediata a documentelor fiscale ( factura ) pentru banii platiti de dumneavoastra.

Plata serviciilor de repatriere se va face doar prin virament bancar astfel incat dumneavoastra sa puteti beneficia de ajutorul de inmormantare pe care orice tara din Comunitatea Europeana il acorda persoanelor care se confrunta cu un deces in familie. Membri inregistrati al acestui site nu vor propune niciodata ca banii platiti de dumnevoastra sa fie incasati fara eliberarea facturii.
Consultanta gratuita privind modalitatile si serviciile de repatriere astfel incat dumnevoastra sa puteti lua decizii corecte in legatura cu serviciul de repatriere.
Principiul de baza pe il promovam este corectitudinea si profesionalismul membrilor care va asista pe toata durata serviciului de repatriere.

Regulile stricte pe care le-am creat si pe care le impunem membrilor nostri garanteaza atat din punct de vedere contractual cat si profesional ca problema dumneavoastra va fi rezolvata asa cum a fost ceruta de dumneavoastra. Va multumim pentru timpul acordat citirii acetui material. Ne dorim ca prin comportamentul dumneavoastra sa ne ajutati sa inbunatatim serviciile noastre .