Transport funerar

National si international

Transport funerar

Din punct de vedere tehnic si spre deosebire de serviciile de repatriere  acestea  sunt executate de firmele membre ale TFI pentru alte societati de servicii funerare  din Romania sau din strainatate. Membri TFI vor executa aceste servicii in numele altor firme se servicii funerare sau organizatii non profit care comanda aceste servicii de transport funerar a persoanelor decedate in strainatate. Serviciile de transport funerar se executa numai pe baza de contract si se vor fi facute in numele organizatiei sau firmei care comanda serviciul.  Serviciile de transport funerar international sunt folosite in general de firme de servicii funerare ,  primarii, organizatii guvernamentale si nonguvernamentale, consulate sau ambasade, culte religioase,  agentii de asigurare si reasigurare, firme a caror angajati isi pierd viata in strainatate si trebuie  repatriati in Romania. Transport funerar international da posibilitatea  oricarei societati sau firme  care au  nevoie de consiliere in mod gratuit urmatoarele servicii.

 •             Servicii de transport a  persoanelor decedate in strainatate si care trebuie sa fie transportati in Romania.

•             Intocmirea documentelor  si a  documentatiei necesare privind obtinerea pasaportului mortuar in vederea repatrierii persoanei decedate din strainatate.

•             Consiliere privind obtinerea de ajutor de inmormantare in functie  de  locul (tara) europeana in care a avut loc decesul.

•             Obtinerea apostilei pe documentele de deces in tarile unde este ceruta prin lege

•             Consiliere si asistenta privind obtinerea ajutorului de repatriere al unei persoane care a decedat in strainatate iar repatrierea are loc in sistem social

•             Asistenta in vederea incheierii unei asigurari  in cazul unui deces in strainatate

•             Asistenta juridica permaneta  privind obtinerea de despagubiri materiale in cazuri de decese violente  ale cetatenilor romani in strainatate .

•             Transport funerar de localitatea unde a avut loc decsul in strainatate si pana in localitatea unde va avea loc inmormantarea in Romania.

Contacteaza-ne telefonic sau completeaza formularul de contact